Boka ett av våra färdiga videokonferensrum.

Hyr in dig i ett av våra rum och låt oss sköta all teknik runt ditt möte. Vi arrangerar mer än 1000 videokonferenser per år. Det ger oss en unik erfarenhet av att kunna koppla upp vem som helst, var som helst. Du behöver inte trycka på en enda knapp. Våra svenska rum ligger i

1Du bokar mötet

Berätta för oss när och var du behöver ett videokonferensrum. På din förfrågan återkommer vi med en tydlig prisuppgift innan du bokar. Priset syns även om du skickar förfrågan direkt här från webbsidan.

Utöver våra egna rum har vi ett nätverk av partners med videokonferensrum på mer än 4 000 platser världen över. Det går alltså bra att boka flera rum i olika städer genom Skiptrip - om din motpart inte har tillgång till videokonferens.

Se pris och om rummet är ledigt

2Vi testar uppkopplingen

När din bokning är bekräftad kommer vi att kontakta din motpart för att göra en provuppkoppling. Det gör vi normalt 1-2 dagar i förväg.

Vi verifierar uppkopplingen mot alla parter som skall anslutas i mötet och kan därmed garantera att tekniken kommer att fungera.

3Du har mötet

På mötesdagen kommer systemen att koppla upp automatiskt på rätt tid. Du behöver inte trycka på en enda knapp.

Behöver du hjälp under mötet finns vår Helpdesk omedelbart tillgänglig via telefon.

Mer om Skiptrips videokonferensrum

4Enkel betalning

Efter mötet får du hela mötet och eventuell förtäring på en faktura. Även om du bokat flera rum i flera städer!

Läs mer om priser och alternativ


Skiptrip har arrangerat tusentals möten av många olika slag. Det kan röra sig om allt från styrelsemöten till anställningsintervjuer. En sak har de alla gemensamt: De är alla mycket viktiga för deltagarna.

Läs mer om hur andra använt Skiptrip

Med Skiptrip behöver du som mötesdeltagare inte trycka på en enda knapp. Men självklart har du möjlighet att styra vissa mötesfunktioner, t ex om du vill ändra kameraläge eller visa en presentation.

Läs mer om våra mötesfunktioner

Här har vi samlat alla dokument som rör teknik, säkerhet och villkor som gäller när du bokar ett rum. Som kund till Skiptrip kan du alltid känna dig trygg.

Läs mer om teknik, säkerhet och villkor


Hyr per timme eller abonnera

Du betalar per timme och timpriset blir lägre ju längre möte du bokar. Vi erbjuder även abonnemang för dig som har ett återkommande behov av videokonferens.

Priser för att hyra videokonferensrum

Installera videokonferens på ditt kontor

Om du behöver videokonferens regelbundet erbjuder Skiptrip även installationer på företag. Du får samma driftsäkra produkt som vi använder i våra publika mötesrum och precis samma service för din mötesverksamhet.

Videokonferens som tjänst på ditt kontor

Videokonferens för hotell och konferensanläggningar

Letar du efter en videokonferenslösning för en kommersiell mötesanläggning? Läs mer om hur du kan erbjuda videokonferens i Business Class genom att bli partner med Skiptrip.

Läs mer om våra lösningar för hotell

Här finns vi

Med Skiptrip kan du hyra ett videokonferensrum per timme, på ett hotell eller en konferensanläggning. Lokalen, liksom teknik, uppkoppling och support ingår i priset.

  • Radisson Blu
  • Clarion
  • Gothia Towers
  • Congrex
  • Lifesize