Affärskoncept och vision

Skiptrip handlar om videokonferens. Men inte som gamla tidens försök, med krånglig teknik, pixliga bilder och avbrott. I våra specialbyggda mötesrum fungerar videokonferensen som det alltid varit meningen att den skall fungera.

Videokonferens på ett enklare sätt

Vår vision är att videokonferens skall uppfattas som ett lättillgängligt och pålitligt sätt att träffas när det inte är möjligt att resa.

Det problem vi sett är att videokonferenssystem är så krångliga och dyra. Det gör att de inte är tillgängliga för alla.

Därför struntade vi i den konventionella branschens lösningar och satte oss i stället ned med ett vitt papper och utformade Skiptrip så att det fungerade som användaren ville - utan krångel. Vilken teknik som användes var ointressant, det viktiga var att videokonferensen blev pålitlig och användarvänlig.

Nästa viktiga lösning var att göra Skiptrip tillgängligt på hotell. Så att du kan välja att köra videokonferens utan att först investera flera hundra tusen kronor i ditt konferensrum. Och vad är sedan mer naturligt än att det går att boka via sin vanliga resebyrå och att priset alltid är lägre än vad det kostar att resa?

Eftersom lösningen blev så bra fick vi många förfrågningar från företag som ville ha videokonferensrum som fungerade som Skiptrip i sina egna lokaler. Därför erbjuder vi numera helt nyckelfärdiga videokonferensrum till fast månadshyra. För dig som vill ha videokonferens som en funktion men slippa allt krångel och osäkerhet som är förknippat med ägande.

Därmed har vi en kostnadseffektiv lösning både för småföretagaren som vill köra en enstaka videokonferens per år och för den större organisationen som vill ha ett ständigt öppet fönster mellan två eller flera lokalkontor.

Våra kunder har problemfria möten.

Vi är en mötesbyrå som ser till att allt funkar.

Urban Stärner, VD

Vi har färdiga videokonferensrum placerade på hotell i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Bryssel och Amsterdam. Därifrån kan du koppla upp mot både system inne på företag och mot andra publika rum. Du hyr per timme och allt ingår i priset - rummet, utrustningen och uppkopplingen.

Hyr ett rum

De flesta kunder som skall installera egen videokonferens väljer idag att köpa det som en tjänst inklusive full service och support. Vår tjänst täcker allt inom videomöten och vår produkt är dessutom den mest lättanvända och pålitliga videokonferenslösningen i branschen.

Installera på kontoret