Videokonferens Bryssel

Skiptrip erbjuder ett nätverk av fullutrustade videokonferensrum i samarbete med hotell och konferensanläggningar. I Bryssel samarbetar vi med Radisson Blu EU Hotel som ligger i centrala Bryssel, mitt i EU-kvarteren, ett fåtal hundra meter från både EU-kommissionen och Europaparlamentet. Skiptrip tar hand om all teknik och garanterar att bokade möten kopplar upp som de ska, utan att deltagarna behöver trycka på en enda knapp, samtidigt som hotellpersonalen ser till att mötesdeltagarna får bästa tänkbara service. Välkomna att boka vårt videokonferensrum i Bryssel!

Gör en preliminär bokning! Priser

Videokonferens Bryssel

Videokonferens i Bryssel

Uppkoppling ingår

Videokonferensrummet i Bryssel kan kopplas upp direkt mot videokonferenssystem av alla märken, laptops, läsplattor eller smartphones - allt som har en kamera! Du kan även koppla upp flerpartsmöten. Uppkopplingen ingår i priset för rummet. IP eller ISDN

Enkelt och pålitligt

Skiptrip tar ansvar för allt det tekniska runt din videokonferens. Du behöver inte trycka på en enda knapp. Vi kontaktar även din motpart i förväg och genomför ett testmöte. Efter det kan vi garantera att allt fungerar - även motpartens utrustning. Våra tekniker finns till hands under mötet om du skulle behöva hjälp i något avseende.

Läs mer om hur ett möte med Skiptrip fungerar

Visa presentationer

Om du vill visa en presentation under mötet ansluter du först den blå kabeln som sticker upp i bordet. Sedan ett klick på Kontrollpanelen så visas presentationen hos alla anslutna parter samtidigt.

Läs mer om olika mötesfunktioner

Videokonferens Bryssel - Radisson Blu EU Hotel

Videokonferens Bryssel hotell

Om Hotellet

Radisson Blu EU Hotel är ett fyrstjärnigt affärshotell i centrala Bryssel, i nära anslutning till EU-kvarteren. Hotellets konferensytor tillhör Bryssels bästa. Konferenscentret består av sex fullt utrustade mötesrum och kan ta emot 70 gäster för banketter och 100 gäster för mottagningar och konferenser.

Se om det är ledigt och boka

Utmärkt standard

Centralt läge

Hemsida: Radisson Blu EU Hotel
Boka per telefon: 08-519 775 70
Boka via e-mail: reservations@skiptrip.com
Adress: Rue d´Idalie 35, Bryssel, Belgien Karta

Hitta hit

Radisson Blu EU Hotel ligger i centrala Bryssel 250 meter från tågstationen Brussels-Luxembourg och 12 km från Bryssels flygplats Zaventem. Videokonferensrummet är beläget i konferensavdelningen. Anmäl dig i receptionen så hjälper personalen dig vidare.

Parkering

Säker parkering finns tillgänglig vid hotellet, priset är 4 euro per timme eller 30 euro för 24 timmar.

Skriv ut denna information


Hyr per timme eller abonnera

Du betalar per timme och timpriset blir lägre ju längre möte du bokar. Vi erbjuder även abonnemang för dig som har ett återkommande behov av videokonferens.

Priser för att hyra videokonferensrum

Installera videokonferens på ditt kontor

Om du behöver videokonferens regelbundet erbjuder Skiptrip även installationer på företag. Du får samma driftsäkra produkt som vi använder i våra publika mötesrum och precis samma service för din mötesverksamhet.

Videokonferens som tjänst på ditt kontor