Videokonferens Göteborg (STÄNGT)

Skiptrip erbjuder färdiga videokonferensrum som du kan hyra per timme. För videokonferens Göteborg finns vårt rum på Hotel Gothia Towers, Göteborgs i särklass största mötesanläggning, några minuters promenad från Götaplatsen. Skiptrip hanterar uppkopplingen och övrig teknik runt videokonferensen, medan hotellets trevliga personal ser till att dina mötesgäster i Göteborg mår bra.

Gör en preliminär bokning! Priser

Videokonferens Göteborg

Videokonferens i Göteborg

Uppkoppling ingår

Videokonferensrummet i Göteborg kan kopplas upp direkt mot videokonferenssystem av alla märken, laptops, läsplattor eller smartphones - allt som har en kamera! Du kan även koppla upp flerpartsmöten. Uppkopplingen ingår i priset för rummet. IP eller ISDN

Enkelt och pålitligt

Vi håller i all teknik runt videokonferensen, du behöver inte trycka på en enda knapp. Vi kontaktar även din motpart i förväg och genomför ett uppkopplingstest. Tack vare det kan vi garantera att allt kommer att fungera felfritt vid ditt möte. Behöver du ändå hjälp under mötet finns våra tekniker till hands omedelbart.

Läs mer om hur ett videomöte med Skiptrip fungerar

Dela innehåll från din dator

Det går givetvis att ansluta en dator och visa presentationer och annat innehåll under mötet. Då visas skärmbilden från datorn i den ena skärmen medan deltagarna visas i den andra skärmen.

Läs mer om olika mötesfunktioner

Videokonferens Göteborg - Hotel Gothia Towers

Videokonferens Göteborg hotell

Om Hotellet

Gothia Towers är ett av Scandinaviens största hotell, och det främsta konferenscentret i regionen. Med så många som 50 konferensrum för upp till 1 500 gäster, erbjuder Gothia Towers unika möjligheter till konferenser och kongresser, oavsett storlek. Sammanbyggt med hotellet ligger Svenska Mässan.

Gothia Towers är medlem av Worldhotels som består av mer än 400 hotell på över 250 destinationer i hela världen.

Se om det är ledigt och boka

Utmärkt standard

Centralt läge

Hemsida: Hotell Gothia Towers
Boka per telefon: 08-519 775 70
Boka via e-mail: reservations@skiptrip.com
Adress: Mässans gata 24, Göteborg Karta

Hitta hit

Gothia Towers ligger ca. 10 min promenad från Götaplatsen och promenadgatan Avenyn, i Göteborgs centrum, mitt i eventdistriktet med Ullevi, Liseberg, och Scandinavium på ett stenkasts avstånd. Förbindelserna är utmärkta, med läget direkt intill trafikknutpunkten Korsvägen, vilket gör att det är mycket enkelt att ta sig till och från hotellet. Videokonferens Göteborg rummet heter R33 och nås från konferenscentret en trappa upp.

Parkering

Vid Guest Service-disken kan du köpa speciella parkeringsbiljetter till det intilliggande Focus-garaget. Efter att du fått din biljett kör du i mittenfilen in i garaget och fortsätter till plan 3, där du kommer att hitta en särskild låst och stängslad avdelning enbart för hotellets gäster. Använd biljetten för att ta dig in och ut.

Skriv ut denna information


Hyr per timme eller abonnera

Du betalar per timme och timpriset blir lägre ju längre möte du bokar. Vi erbjuder även abonnemang för dig som har ett återkommande behov av videokonferens.

Priser för att hyra videokonferensrum

Installera videokonferens på ditt kontor

Om du behöver videokonferens regelbundet erbjuder Skiptrip även installationer på företag. Du får samma driftsäkra produkt som vi använder i våra publika mötesrum och precis samma service för din mötesverksamhet.

Videokonferens som tjänst på ditt kontor