Videokonferens London

Skiptrip erbjuder ett nätverk av videokonferensrum som kan hyras per timme. I London finns vårt videomötesrum på konferenscentret Video Conference London Marble Arch, perfekt beläget i West End. Skiptrip tar hand om all teknik medan konferenscentrets personal tar hand om dina gäster i London, som kan helt fokusera på sitt möte. Välkommen!

Gör en preliminär bokning! Priser

Videokonferens London

Videokonferens i London

Uppkoppling ingår

Videokonferensrummet i London kan givetvis kopplas upp mot videokonferenssystem av alla märken, men även mot deltagare som använder laptop, läsplatta eller smartphone - allt som har en kamera! Du kan även koppla upp flerpartsmöten. Uppkopplingen ingår i priset för rummet. Anslutning med IP eller ISDN och i HD-kvalitet.

Enkelt och pålitligt

Skiptrip tar ansvar för allt det tekniska runt din videokonferens. Du behöver inte trycka på en enda knapp. Vi kontaktar även din motpart i förväg och genomför ett testmöte. Efter det kan vi garantera att allt fungerar - även motpartens utrustning. Våra tekniker finns till hands under mötet om du skulle behöva hjälp i något avseende.

Läs mer om hur ett möte med Skiptrip fungerar

Visa presentationer

Om du vill visa en presentation under mötet ansluter du först den blå kabeln som sticker upp i bordet. Sedan ett klick på Kontrollpanelen så visas presentationen hos alla anslutna parter samtidigt.

Läs mer om olika mötesfunktioner

Videokonferens - London

Videokonferensrum i London

Om Hotellet

Video Conference London utgörs av flera konferenscenters med premium-klassade mötesrum. Konferenscentret med videokonferens är centralt beläget, i Marble Arch, i västra änden av den kända affärsgatan Oxford Street. Alla konferensrum är state-of-the-art och erbjuder fantastisk utsikt över bl a Hyde Park. Videokonferensrummet är tillgängligt 24/7 och bemannas av vänlig och hängiven personal.

Se om det är ledigt och boka

Utmärkt standard

Centralt läge

Hemsida: Video Conference London
Boka per telefon: 08 519 775 70
Boka via e-mail: reservations@skiptrip.com
Adress: Marble Arch Tower, Hyde Park Suite (8th Floor), 55 Bryanston St, London W1H 7AJ, Storbritannien Karta

Hitta hit

Video Conference London videokonferensrum ligger i Marble Arch Tower i nordöstra hörnet av Hyde Park. Marble Arch Tower är en av de mest prominenta byggnaderna i West End och ligger väldigt lättillgängligt. Tunnelbanestationen Marble Arch (Central line) har direkt access till centrala London och adressen ligger inom gångavstånd till Mayfair och Oxford Street. Läget har också utmärkta förbindelser till järnvägsstationerna Victoria och Paddington för vidare transport med regionaltåg samt flygtransfer till London Heathrow och Gatwick. Videokonferensrummet heter Hyde Park Suite och ligger på plan 8.

Parkering

Inom gångavstånd finns två 24/7 parkeringsgarage, opererade av Apcoa respektive NCP. Gatuparkering kan betalas via telefonräkningen och kostar £4 per timme. Efter separat överenskommelse finns även ett parkeringsgarade direkt under huset, med hiss direkt upp till videokonferensen på plan 8.

Skriv ut denna information


Hyr per timme eller abonnera

Du betalar per timme och timpriset blir lägre ju längre möte du bokar. Vi erbjuder även abonnemang för dig som har ett återkommande behov av videokonferens.

Priser för att hyra videokonferensrum

Installera videokonferens på ditt kontor

Om du behöver videokonferens regelbundet erbjuder Skiptrip även installationer på företag. Du får samma driftsäkra produkt som vi använder i våra publika mötesrum och precis samma service för din mötesverksamhet.

Videokonferens som tjänst på ditt kontor