Videokonferens Stockholm

Skiptrip erbjuder färdiga rum för videokonferens i Stockholm. Du kan hyra per timme. För videokonferens Stockholm finns vårt rum på Radisson Blu Strand Hotel, ett femstjärnigt hotell i hjärtat av Stockholm. Skiptrip tar hand om all teknik runt videokonferensen och finns till hands om deltagarna behöver hjälp. Hotellpersonalen leverar all den service som du är van vid när du har konferens. En perfekt kombination.

Gör en preliminär bokning!Priser

Videokonferens Stockholm

Videokonferens i Stockholm

Uppkoppling ingår

Videokonferensrummet i Stockholm kan kopplas upp direkt mot videokonferenssystem av alla märken, laptops, läsplattor eller smartphones - allt som har en kamera! Du kan även koppla upp flerpartsmöten. Uppkopplingen ingår i priset för rummet. IP eller ISDN

Enkelt och pålitligt

Skiptrip tar ansvar för allt det tekniska runt din videokonferens. Du behöver inte trycka på en enda knapp. Vi kontaktar även din motpart i förväg och genomför ett testmöte. Efter det kan vi garantera att allt fungerar - även motpartens utrustning. Våra tekniker finns till hands under mötet om du skulle behöva hjälp i något avseende.

Läs mer om hur ett möte med Skiptrip fungerar

Visa presentationer

Om du vill visa en presentation under mötet ansluter du först den blå kabeln som sticker upp i bordet. Sedan ett klick på Kontrollpanelen så visas presentationen hos alla anslutna parter samtidigt.

Läs mer om olika mötesfunktioner

Videokonferens Stockholm - Radisson Blu Strand Hotel

Videokonferens Stockholm hotell

Om Hotellet

För videokonferens Stockholm är vår lokalpartner femstjärniga Radisson Blu Strand Hotel. Hotellet har ett fantastiskt läge vid vattnet mitt i Stockholm City och erbjuder en servicenivå av högsta klass. Konferensavdelningen har åtta mötesrum med plats för upp till 110 personer. Kombinera gärna ditt möte med ett besök i Strand Restaurant & Lounge eller beställ mat direkt till mötesrummet.

Se om det är ledigt och boka

Utmärkt standard

Centralt läge

Hemsida: Radisson Blu Strand Hotel
Boka per telefon: 08-519 775 70
Boka via e-mail: reservations@skiptrip.com
Adress: Nybrokajen 9, Stockholm Karta

Hitta hit

Radisson Blu Strand Hotel ligger i centrala Stockholm på Nybrokajen 9. Närmsta tunnelbanestation är Kungsträdgården. Videokonferens Stockholm rummet är beläget i konferensavdelningen. Anmäl dig i receptionen så hjälper personalen dig vidare.

Parkering

Hotellet har ett begränsat antal parkeringsplatser i garage och utomhus. Kontakta receptionen om du behöver hjälp med parkering.

Skriv ut denna information


Hyr per timme eller abonnera

Du betalar per timme och timpriset blir lägre ju längre möte du bokar. Vi erbjuder även abonnemang för dig som har ett återkommande behov av videokonferens.

Priser för att hyra videokonferensrum

Installera videokonferens på ditt kontor

Om du behöver videokonferens regelbundet erbjuder Skiptrip även installationer på företag. Du får samma driftsäkra produkt som vi använder i våra publika mötesrum och precis samma service för din mötesverksamhet.

Videokonferens som tjänst på ditt kontor