Videokonferens Zürich

Skiptrip erbjuder färdiga rum för videokonferenser som kunder kan hyra per timme. För videokonferenser i Zürich öppnar vi inom kort vårt rum på ett hotel i stadsdelen City West. Skiptrip sköter all teknik runt videokonferensen och finns till hands om deltagarna behöver hjälp. Hotellpersonalen erbjuder all den service som du är van vid när du har konferens. En perfekt kombination.

Gör en preliminär bokning! Priser

Videokonferens Zurich

Videokonferens i Zurich

Uppkoppling ingår

Videokonferensrummet i Zurich kan kopplas upp direkt mot videokonferenssystem av alla märken, laptops, läsplattor eller smartphones - allt som har en kamera! Du kan även koppla upp flerpartsmöten. Uppkopplingen ingår i priset för rummet. IP eller ISDN

Enkelt och pålitligt

Skiptrip tar ansvar för allt det tekniska runt din videokonferens. Du behöver inte trycka på en enda knapp. Vi kontaktar även din motpart i förväg och genomför ett testmöte. Efter det kan vi garantera att allt fungerar - även motpartens utrustning. Våra tekniker finns till hands under mötet om du skulle behöva hjälp i något avseende.

Läs mer om hur ett möte med Skiptrip fungerar

Visa presentationer

Om du vill visa en presentation under mötet ansluter du först den blå kabeln som sticker upp i bordet. Sedan ett klick på Kontrollpanelen så visas presentationen hos alla anslutna parter samtidigt.

Läs mer om olika mötesfunktioner

Videokonferens Zurich - Hotel partner T.B.A.

Videokonferens Zurich facility

Om Hotellet

Information will follow.

Se om det är ledigt och boka

Utmärkt standard

Centralt läge

Hemsida: T B A.
Boka per telefon: +46 (0)8 519 775 70
Boka via e-mail: reservations@skiptrip.com
Adress: T B A. Karta

Hitta hit

Information will follow.

Parkering

Information will follow.

Skriv ut denna information


Hyr per timme eller abonnera

Du betalar per timme och timpriset blir lägre ju längre möte du bokar. Vi erbjuder även abonnemang för dig som har ett återkommande behov av videokonferens.

Priser för att hyra videokonferensrum

Installera videokonferens på ditt kontor

Om du behöver videokonferens regelbundet erbjuder Skiptrip även installationer på företag. Du får samma driftsäkra produkt som vi använder i våra publika mötesrum och precis samma service för din mötesverksamhet.

Videokonferens som tjänst på ditt kontor